SENCON KIJKT TERUG OP GESLAAGDE RIOLERINGSVAKDAGEN 2017

SENCON KIJKT TERUG OP GESLAAGDE RIOLERINGSVAKDAGEN 

 

Bedankt voor uw pitstop bij onze stand tijdens de Rioleringsvakdagen 2017

Sencon kijkt ook dit jaar terug op een geslaagde beurs! In onze stand hebben wij veel bestaande relaties mogen begroeten én nieuwe contacten mogen leggen.
Van 21 tot 23 maart 2017 vond de RioleringsVakdagen plaats in de Evenementenhal te Gorinchem. Dé vakbeurs voor de rioleringsbranche. De RioleringsVakdagen en Aqua Nederland Vakbeurs, trokken samen bijna 10.000 bezoekers.
 
Tijdens diverse demo’s hebben we nieuwe contacten laten zien wat de mogelijkheden zijn van de inzet van onze onafhankelijke beheerapplicatie SAM en hebben we bestaande gebruikers laten zien wat de komende ontwikkelingen zijn met betrekking tot SAM 3. 
 
Daarnaast hebben we informatie geven over de ondersteuning die Sencon kan bieden in onafhankelijk gemaalbeheer: van advies bij nieuwbouw en renovatie tot directievoering en toezicht bij de uitvoering van projecten. En van inventaristie van de samenstelling van gemalen tot inspecties op het gebied van BRL K14020 en NEN 3140.
Wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten op de RioleringsVakdagen.
 

Sencon toont eerste functionaliteiten SAM 3

Sencon heeft tijdens de RioleringsVakdagen de eerste functionaliteiten van SAM3 getoond aan huidige gebruikers en geinteresseerden: een beheerplatform met een nog bredere functionaliteit voor volledig en optimaal beheer van alle riooltechnische installaties. In SAM 3 heeft u online toegang voor zowel desktop, tablet als smartphone. Daarnaast heeft u met SAM 3 sneller inzicht door het dashboard en persoonlijke filters. Daarnaast werken we aan een verbeterde integratie van de samenwerking tussen gemeenten en aannemers en zal de NEN 3140 keuring als ‘inspectie’ beschikbaar komen.  
 
De komende tijd zal SAM 3 verder worden ontwikkeld. De releasedatum is september 2017, houdt hiervoor onze nieuwsbrieven in de gaten.
 
Wilt u voor de lancering alvast een kijkje nemen in SAM 3? Neem dan contact op met Paul Kegel (Product Manager SAM 3) via p.kegel@sencon.nl.
 

 

 

Limited edition SAM + Pompleverancier polo is een groot succes: de beurs zag blauw van de mensen!

Gemalen zijn een kostbare kapitaal voor iedere gemeente, waterschap en Rijkswaterstaat. Onvoldoende functioneren betekent onvoorziene tijdsinvensteringen en kosten. Optimaal gemaalbeheer is daarom van belang.
 
Om het brede draagvlak voor onafhankelijk beheer te promoten en de relatie tussen goed beheer en de gerenommeerde pompenleveranciers te benadrukken is de SAM + Pompleveranciers polo gemaakt en deze tijdens de beurs uitgedeeld. De uitgifte van de polo was een groot succes.
 
Heeft u ook een limited edition polo ontvangen? Wij geven een SAM taart aan de persoon die de leukste foto maakt waarbij de polo wordt gedragen. Inzendingen kunnen voor 15 april 2017 worden verzonden naar info@sencon.nl. De leukste foto wordt opgenomen in de eerst volgende nieuwsbrief. 
 
Nog niet in het bezit van deze polo? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Sencon. Er zijn nog een beperkt aantal stuks voorradig.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag of wilt u advies over gemaalbeheer? Interesse in onze dienstverlening of SAM® Beheerapplicatie? Bel met 06 28425164 of mail naar info@sencon.nl.

Meer weten over Sencon? Ga dan naar www.sencon.nl.

   

Lindelaan 31
3319 XG  Dordrecht           
06 28425164

Heeft u een collega die de Sencon nieuwsbrief zelf niet ontvangt, maar mogelijk wel geïnteresseerd is? Stuurt u deze mail dan gerust door! Aanmelden kan via de website.

© Sencon B.V. | Advies in gemaal- en waterbeheer
© Dycon B.V. | Interactive Experiences