Trainingen

Kennisverspreiding van pompen en gerelateerde onderwerpen

Sencon deelt haar expertise en grote kennis van gemalen en pompen tijdens trainingen en cursussen. 

Standaard trainingsaanbod

De trainingen uit ons standaard trainingsaanbod worden regelmatig verzorgd. De trainingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door onze eigen vakmensen met jarenlange praktijkervaring.

SAM Gebruikerstraining

De beheerapplicatie SAM kent binnen de modules veel handige functionaliteiten en uitgebreide rapportage mogelijkheden. De training geeft (beginnende) gebruiker inzicht in de modules, functionaliteiten en overzichten van SAM. En leert cursisten efficiënter te werken met SAM en optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden en functionaliteiten van het SAM beheersysteem. Trainingsinformatie bekijken. 

Training Inspecteren conform BRL K14020

Sencon geeft de training voor buitendienstmedewerkers die zelfstandig deze inspecties (willen) uitvoeren en/of toezicht willen houden op aannemers. BRL K14020 is de norm voor kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompen en gemalen. Door het toepassen van de norm is het mogelijk op een eenduidige manier installaties te onderhouden en te monitoren. Trainingsinformatie bekijken.

Onderhoud aan gemalen en pompen voor monteurs

Deze praktijkgerichte training heeft tot doel het kennisniveau van monteurs te vergroten. Werking van pompen en besturingskasten, oplossen van storingen, afstellen en vervangen van pompwaaiers en vervangen van pompen zijn onderwerpen die tijdens de training worden behandeld. De training is interactief en praktisch van opzet. Tijdens de training wordt uitgebreid ingegaan op de specifieke vragen van de cursisten.

Pompkeuzes voor beheerders

Deze training is speciaal opgezet voor mensen die met pompen en gemalen werken of ze ontwerpen. Tijdens de training wordt ingegaan op pomptypes, pompkeuzes, gemaalontwerp en worden leidingberekeningen behandeld.

Maatwerktrainingen

Sencon verzorgt daarnaast maatwerktrainingen. Deze trainingen zijn volledig aangepast op de wensen en behoeften van de klant. Denk hierbij aan een cursus gericht op het onderhouden van uw eigen riool technische installaties en ervaren knelpunten. Of een training waarbij dieper worden ingegaan op pomptypes, pompkeuzes, gemaalontwerp of leidingberekeningen.

Na een intakegesprek wordt de training samengesteld op de behoefte van de deelnemer(s).

Locaties

De trainingen kunnen worden gegeven in onze trainingsruimtes op onze bezoekerslocaties in Dordrecht en Drachten, intern bij de klant of op een extern gekozen locatie.

Interesse?

Neemt u contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

© Sencon B.V. | Advies in gemaal- en waterbeheer
© Dycon B.V. | Interactive Experiences