Gemeente Zoetermeer kiest voor SAM®

De gemeente Zoetermeer heeft voor beheerapplicatie SAM®  gekozen als onafhankelijk beheerpakket voor hun gemalen en overige objecten als peilbuizen, overstortputten etc.

Naast de merk en leveranciersonafhankelijkheid, was de flexibiliteit van de applicatie (en onze organisatie) een zwaarwegend argument om tot aanschaf van SAM® over te gaan.

Daarnaast was een van de voorwaarden in de keuze van een beheersysteem de mogelijkheid van het koppelen met ander applicaties. Wij zijn met onze beheerapplicatie SAM® vooruitstrevend in het realiseren van koppelingen met andere systemen. Van scada-systemen (hoofdposten) bij de gemeente tot ERP pakketten van aannemers.

Bij de gemeente Zoetermeer heeft DataQuint het softwarepakket GeoVisia geleverd voor een integraal beheer van de buitenruimte. Voor het beheer van de gemalen heeft de gemeente Zoetermeer beheerapplicatie SAM® geselecteerd. De onderlinge koppeling van de pakketten zal tot resultaat hebben dat in de object-kaart van GeoVisia men rechtstreeks kan doorklikken naar het object binnen onze beheerapplicatie SAM®. Alle operationele zaken als paspoortgegevens, inspecties, documentatie, meldingen, acties en meerjarenplanning zijn en blijven enkelvoudig in SAM® opgeslagen maar zijn, middels deze koppeling, geschikt voor meervoudig gebruik.

Wij zijn blij met het realiseren van deze samenwerking!

© Sencon B.V. | Advies in gemaal- en waterbeheer
© Dycon B.V. | Interactive Experiences